وقتی آش شور می شود.
میخواهند بگویند اگردنبال کسی هستید که جلو نظام بایستد، بهتراز احمدینژاد گیرتان نمیآید
در جریان خانهنشینی اقای احمدینژاد برخی اصرار داشتند که با عزل رئیس جمهور این جریان پایان یابد در صورتی که نظر صحیح این بود که فردی که با شعار اصولگرایی امده است اگر عزل شود علم اصولگرایی بر زمین میافتد و معلوم نیست کسی بتواند آن را مجددا از زمین بردارد.
? اکنون به لحاظ زمانی ما دو سال از فتنه 88 فاصله گرفتهایم ولی به لحاظ کارکردهای سیاسی و اجتماعی همچنان با آن زندگی میکنیم.
یک عضو شورای سردبیری روزنامه کیهان در جلسه هفتگی انصار حزبالله از تلاش تیم احمدینژاد برای حذف جریان «اصولگرایی» و تغییر ساختاری در نظام جمهوری اسلامی خبر داد.
به گزارش «نسیم آنلاین»، مهدی محمدی در این جلسه همچنین به تشریح علل شکست اهداف احمدینژاد از 11 روز خانه نشینی پرداخته است.
مهمترین گزارههای این سخنرانی:
? اولین پروژهای که جریان انحرافی کلید زد این بود که در دولت نهم ارتباط دولت را اولا با نخبگان و ثانیا با طبقه متوسط شهری تیره کند. آقای احمدینژاد مطابق تئوریای که مشایی و دوستانش تزریق کرده بودند هیچ ارزشی برای این طبقه قائل نبود و همیشه میگفتند که اصلا ما چه احتیاجی به اینها داریم.
? ما در هفته اول بعد از انتخابات سال 88 به دنبال یک نفر میگشتیم که برود در تلویزیون از آقای احمدینژاد دفاع کند، ولی گیر نمیآوردیم. چون روابط را با همه نخبگان تیره و تار کرده بود.
? احمدینژاد بدون تردید به خاطر چسبیدن به این تئوری خطرناک نتوانسته بود هیچ پشتوانهای از نخبگان غیر دولتی برای خود فراهم کند تا حاضر به دفاع از او باشند.
? بسیاری از کارهایی که آقای احمدینژاد در اول دولتش کرد در جهت رماندن نخبگان حزب اللهی بود.
? مهمترین برنامه جریان انحرافی نزدیک شدن به آمریکا و وارد شدن به مذاکره با این کشور است.
? اینها عقیده دارند اگر یک کسی بتواند در این کشور مذاکره با آمریکا را جوش بدهد در فضای سیاست داخلی به شدت محبوب خواهد شد؛ چرا که به عقیده اینها مردم مشتاق مذاکره با آمریکا هستند.
? مهمترین کاری که جریان انحرافی در پی آن است، نفی موجودیتی به نام اصولگرایی است. در مرحله بعد مهمترین پروژه جریان انحرافی در سیاست داخلی ایجاد تغییرات ساختاری است.
? جریان انحرافی بر این عقیده است که سیستم و ساختار نظام جمهوری اسلامی به شکلی تغییر کند که بیشترین میزان آزادی عمل برای آقای احمدینژاد به وجود بیاید.
? مسیر جریان انحرافی برای ساختار شکنی مسیر معیشت مردم است. اینها سعی دارند به مردم بگویند ما میخواهیم برای شما کار کنیم ولی این ساختار بیش از این به ما اجازه نمیدهد و باید عوض شود.
? در عرصه فرهنگ مهمترین پروژه جریان انحرافی لیبرالیزه کردن عرصه و از سکه انداختن ارزشهای انقلاب اسلامی و جایگزینی آن با یک مجموعه ارزشهای مندرآوردی جدید است.
? اینها به زودی بحث ازدواج موقت را کلید خواهند زد و به همین شکل که راجع به حجاب وارد عمل شدند، ویژهنامه 300 صفحهای منتشر خواهند کرد و بحثهای عجیب و غریبتر از حجاب را کلید خواهند زد.
? وقتی که احمدینژاد خانهنشین شد جریان انحرافی سه پیام را میخواستند بدهند به سه گروه. یک پیام به طبقه متوسط که به میرحسین رای دادند و آن اینکه اگر شما دنبال کسی هستید که جلوی نظام بایستد، بهتر از احمدینژاد گیرتان نمیآید.
? پیام دوم برای آن 25 میلیون نفری بود که به احمدینژاد رای دادند و آن هم این بود که ما میخواهیم برای شما کار کنیم، اما نمیگذارند و دست ما را بستهاند.
? یک پیام هم برای خارج از کشور میخواستند بفرستند و آن اینکه ما در ایران تصمیمگیرنده هستیم و این طور نیست که در ایران ما تابعی از تصمیمهای جای دیگر باشیم.
? خیال میکردند این پروژه {خانه نشینی احمدینژاد} ابعاد اجتماعی پیدا کند و مردم به دفاع از جریان انحرافی به خیابان بریزند که نه فقط این نشد.
? دلیل دیگر شکست جریان خانهنشینی این بود که فضا برای اطرافیان او {احمدینژاد} امنیتی شد در حالی که اینها تصورش را نمیکردند که نظام بتواند سرحلقههای منحرف اینها را دستگیر کند.
? در جریان خانهنشینی اقای احمدینژاد برخی اصرار داشتند که با عزل رئیس جمهور این جریان پایان یابد در صورتی که نظر صحیح این بود که فردی که با شعار اصولگرایی امده است اگر عزل شود علم اصولگرایی بر زمین میافتد و معلوم نیست کسی بتواند آن را مجددا از زمین بردارد.
? اکنون به لحاظ زمانی ما دو سال از فتنه 88 فاصله گرفتهایم ولی به لحاظ کارکردهای سیاسی و اجتماعی همچنان با آن زندگی میکنیم.
? فاز اول این فتنه همان است که در فتنه 88 دیدیم. این فاز از 22 خرداد 88 آغاز شد و در 9 دی 88 خاتمه یافت. بازیگران اصلی این فاز هم جریان اصلاح طلب، آقای هاشمی و طرف خارجی بودند.
? فاز دوم فازی است که از 9 دی 88 آغاز شد و تا زمان خانهنشینی آقای احمدینژاد ادامه پیدا کرد. بازیگر اصلی در این فاز جریان انحرافی بوده است.
? فاز سوم از فردای بازگشت آقای احمدینژاد به محل کارش شروع شد و تا انتخابات ریاست جمهوری سال 92 ادامه خواهد داشت.
? در نامه اصل حرف آقای هاشمی این است که میگوید یک طرف من هستم و قدیمیهای انقلاب و این مردمی که مثل آتشفشان به خیابانها ریختهاند و طرف دیگر شما هستید و احمدینژاد. حالا انتخاب کنید. خلاصه نامه آن بود که رهبری را تهدید میکند که نیروهای اجتماعی ما کف خیابان حضور دارند، شما باید انتخاب کنید.
? اگر آقای هاشمی نامه خرداد ماه 88 را خطاب به حضرت آقا نمینوشت میتوان به یقین گفت که بسیاری از آن چیزی که در آن سال کف خیابان دیدیم، اصلا امکان رخ دادن پیدا نمیکرد.به نقل از آینده نیوز